Dressing
Pers de knoflook en snijd de komkommer en wortel in hele dunne reepjes. Verhit de olijfolie en geperste knoflook in een pan en bak hierin de garnalen gaar. Hak ondertussen de pinda’s fijn en maak een dressing van de sojasaus, limoensap en sambal. Week een rijstvel een paar seconden in lauwwarm water. Leg op een vochtige snijplank en verdeel wat van de garnalen, komkommer, wortel en taugé in het midden van het vel. Strooi hierover wat fijngehakte pinda’s en maak af met koriander. Sla een zijde van het rijstvel over de vulling en vouw ook de zijkanten naar binnen. Rol de spring roll verder op en leg op een bord. Herhaal dit met het tweede rijstvel en serveer de helft van de dressing erbij. Meng de overgebleven garnalen, groenten, fijngehakte pinda’s en koriander met de rest van de dressing en eet ernaast als salade.
Energie
499 Kcal
Vet
22,5 g
Koolhydraten
38,8 g
Vezels
4,1 g
Eiwitten
31,4 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden