Snijd de champignons in plakjes, pers de knoflook en snipper de ui. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de kookroom toe, breng op smaak met peper en zout en laat op laag vuur in circa 5 minuten inkoken. Breng ondertussen de biefstuk op smaak met peper en zout. Verhit de roomboter in een pan en bak de biefstuk tot de gewenste gaarheid is bereikt. Wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat even rusten. Verhit de overige olijfolie, roerbak de bloemkoolrijst circa 3 minuten en meng met de Italiaanse kruiden. Serveer met de biefstuk en romige champignons.
Energie
366 kcal
Vet
22,9g
Koolhydraten
4,2 g
Vezels
4,2 g
Eiwitten
33,5 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden