Snijd de broccoli in roosjes, de prei en lente-ui in ringen, de rode ui in grove stukken en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de knoflook en ui. Voeg de broccoli en prei toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg het bouillonpoeder en circa 250 ml water toe tot de groenten onder water staan. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken. Verhit ondertussen een droge pan en bak de rauwe ham krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukken. Pureer vervolgens de soep met een staafmixer tot er een gladde soep ontstaat. Roer de kookroom door de soep en garneer met de lente-ui en rauwe ham. Breng op smaak met peper.
Energie
283 kcal
Vet
20,5 g
Koolhydraten
7,3 g
Vezels
5,8 g
Eiwitten
14,5 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden