Snijd de cherrytomaatjes en avocado in partjes en de mozzarella in blokjes. Breng de kipfilet op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet gaar. Laat iets afkoelen en snijd de kipfilet vervolgens in plakjes. Verdeel de gemengde sla over een diep bord. Meng de pesto met de witte wijnazijn. Besprenkel vervolgens de cherrytomaatjes en mozzarella met de pesto-dressing en verdeel samen met de kipfilet en avocado over de sla. Breng op smaak met peper en zout.
Energie
423 Kcal
Vet
29,3 g
Koolhydraten
7,7 g
Vezels
5,6 g
Eiwitten
29,4 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden