Hak de chocolade grof en doe samen met de kokosmelk, amandelpasta en honing in een hittebestendig schaaltje. Zet dit schaaltje op een pan met licht kokend water zodat de chocolade au bain-marie kan smelten. Blijf goed roeren en bekleed ondertussen een bakblik met bakpapier. Zodra de chocolade volledig is gesmolten voeg je wat zout toe en zet je het vuur uit. Schep de chocolade-fudge in het bakblik en garneer met de granola en het rode fruit. Zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Energie
102 Kcal
Vet
6,4 g
Koolhydraten
8,5 g
Vezels
1,6 g
Eiwitten
1,8 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden