Kook de risoni in ruim water met zout in circa 10 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en tomaat in schijfjes, pers de knoflook, snipper de ui en hak de verse salie grof. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Besmeer een schijfje courgette met ongeveer één theelepel geitenkaas. Leg hier een schijfje tomaat tegenaan en leg deze in de ovenschaal. Herhaal deze stap totdat de schijfjes courgette en tomaat op zijn. Besprenkel met de overgebleven olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de takjes rozemarijn en tijm. Zet de courgette-geitenkaaswaaier circa 15-20 minuten in de oven. Verhit ondertussen één eetlepel roomboter in een koekenpan, bak de blaadjes salie tot ze knapperig zijn en zet apart. Verhit de rest van de roomboter en fruit de knoflook en ui aan. Voeg de risoni toe en warm goed door. Voeg de citroenrasp samen met de crème fraîche en het bouillonpoeder toe aan de risoni. Meng goed door elkaar en verkruimel de salie over de risotto. Serveer met de courgette-geitenkaaswaaier.
Energie
450 Kcal
Vet
22,9 g
Koolhydraten
24,9 g
Vezels
17,6
Eiwitten
27,5 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden