Couscous met romige spinazie en zalm

Couscous met romige spinazie

en zalm

Benodigdheden


  • 150-200 g zalm
  • 50 g couscous
  • 150 g verse spinazie
  • 1 el kookroom
  • 1 tl citroensap
  • 1 ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout





Bereiding


Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de zalm op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de zalm tot de gewenste gaarheid. Verhit in een andere pan de rest van de olijfolie en voeg de spinazie en kookroom toe. Bak totdat deze geslonken is. Serveer de couscous met de zalm en spinazie en besprenkel met wat citroensap.

Terug naar receptenpagina

Voedingswaarde


Energie

527 Kcal


Vet

34,5 g


Koolhydraten

14,8 g


Vezels

3,9 g


Eiwitten

37,2 g

Share by: