Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de zalm op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de zalm tot de gewenste gaarheid. Verhit in een andere pan de rest van de olijfolie en voeg de spinazie en kookroom toe. Bak totdat deze geslonken is. Serveer de couscous met de zalm en spinazie en besprenkel met wat citroensap.
Energie
527 Kcal
Vet
34,5 g
Koolhydraten
14,8 g
Vezels
3,9 g
Eiwitten
37,2 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden