Pannenkoekjes met gepocheerd ei en gegrilde asperges

Pannenkoekjes met gepocheerd ei

en gegrilde asperges

Benodigdheden


Bereiding


Bereid de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak er twee kleinere pannenkoekjes van. Breng een pan met water aan de kook. Zet het water, zodra deze kookt, op laag vuur. Maak met behulp van een lepel een draaikolk in het kokende (niet bubbelende) water. Breek het ei en laat rechtstreeks in de draaikolk glijden. Haal het gepocheerde ei er na circa 3-4 minuten met een schuimspaan uit en laat even uitlekken op een vel keukenpapier. Verhit ondertussen een halve eetlepel olijfolie in een grillpan en gril de asperges circa 4-5 minuten. Serveer de pannenkoekjes met het gepocheerde ei, de groene asperges en rucola.

Terug naar receptenpagina

Voedingswaarde


Energie

357 kcal


Vet

21,3 g


Koolhydraten

8,8 g


Vezels

3,5 g


Eiwitten

31 g

Share by: