Snijd de courgette in kleine stukjes, de cherrytomaatjes in kwarten, pers de knoflook, snipper de rode ui en hak de basilicum fijn. Smeer het brood in met de geperste knoflook en snijd het vervolgens in stukjes van circa 2 bij 2 cm. Meng de stukjes brood in een kommetje met 1 el olijfolie, het citroensap en peper en zout. Bak in de pan voor circa 5-10 minuten. Voeg de laatste 5 minuten de rest van de olijfolie, basilicum en de courgette toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de laatste 2 minuten de tomaten toe. Doe alles in een diep bord en verdeel de geitenkaas en de rode ui eroverheen. Besprenkel met de balsamicoazijn.
Energie
470 kcal
Vet
30,2 g
Koolhydraten
13,6 g
Vezels
26,2 g
Eiwitten
22,7 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden