(verkrijgbaar in onze webshop)
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, hak de knoflook fijn en snipper de ui. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de ui zachtjes aan. Voeg de champignons en boerenkool toe en bak 4-5 minuten mee. Bak ondertussen in een koekenpan de reepjes ham goudbruin in de overige olijfolie. Voeg deze vervolgens, samen met de penne, toe aan de boerenkool en breng op smaak met wat peper, zout en de truffelolie.
Energie
396 Kcal
Vet
23,5
Koolhydraten
10,8 g
Vezels
6,6 g
Eiwitten
33,6 g
+31 6 30159841
KvK 17258165
BTW NL001697883B21
Jouw toegewijde partner in persoonlijke begeleiding op het gebied van afslanken.
Goudenrijderhof 47
5551 VH, Dommelen
Burgemeester Magneestraat 12
5571 HD, Bergeijk
Oostwijk 1B
5406 XT, Uden